Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009

Αμαρούλα





Καλησπέρα, γνωρίζεται την Αμαρούλα; Αν όχι, διαβάστε  παρακάτω.






Η Αμαρούλα είναι ένα φρούτο της Ν. Αφρικής που περιέχει 4 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι.




Ο βαθμός περιεκτικότητάς του σε αλκοόλ είναι 17 βαθμοί.(κάνουμε κανονικό κεφάλι), η γεύση του μοιάζει με το Baileys,  αλλά με κάπως πιο φρουτένια υφή.




Επίσης υπάρχει και σε liqueur, ‘Amarula Cream’
















Λεπτομέρειες : en.wikipedia.org/wiki/Amarula & www.amarula.co.za





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου